Varauspiste.fi on palvelukokonaisuus, josta voit varata ja maksaa verkkokaupan kautta terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja liikunnan palveluja.

Toimitusehdot

TUNNUSTEN LUONTI VARAUSPISTEESSÄ

Asiakas on velvollinen noudattamaan lakia ja hyviä tapoja sekä Internetin käytäntöjä ja netikettiä käyttäessään Varauspisteen tarjoamia palveluita.

Täysi-ikäinen asiakas voi tilata verkkokaupasta palveluja/tuotteita laskulla, jälkitoimituksella  tai pankkikortilla. Asiakas on vastuussa kaikista tämän haltuun luovutetuilla käyttäjätunnuksilla tehdyistä toimista ja niiden seurauksista. Erityisesti asiakkaan on ehdottomasti pidettävä haltuunsa annetut käyttäjätunnus-salasanaparit omana tietonaan: salasanojen luovuttaminen kenellekään on kielletty, ja salasanojen säilyttäminen siten, että ne joutuvat vääriin käsiin, on kielletty. Jos asiakkaalle luovutetut käyttäjätunnus-salasanaparit päätyvät asiakkaan toiminnan seurauksena vääriin käsiin, asiakas on vastuussa kaikesta haitasta, mikä tästä aiheutuu Varauspisteelle, asiakkaalle itselleen tai kolmannelle osapuolelle.

TIETOJEN TALLENNUKSET

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan ilman asiakkaan lupaa.

Tilauksen tulosteen arkistoimme elektronisesti siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä.

 

Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Hoitojen osalta tietojen tallennuksessa käytämme SSL -salaustekniikkaa.Olemme Valviran hyväksymä yritys.

LIIKUNNALLISET PERUSKURSSIT/SÄÄNNÖLLISET HARJOITETUNNIT

Peruskurssit varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaus voi tapahtua; netissä Varauspisteen kautta, puhelimella, paikanpäällä, kirjeitse. Varauspisteen kautta ilmoittautuessa varaus on sitova, kun maksat varauksen pankkikortillasi tai suoraan palveluntuottajalle.

Smartum -seteleillä maksettaessa maksu tapahtuu suoraan palvelutuottajalle. Varaa paikkasi etukäteen palveluntuottajalta.

Palvelun järjestäjällä on oikeus peruttaa kurssi/harjoitetunti 2 vrk ennen, mikäli kurssille/tunnille asetettua minimimäärää ei saavuteta. Ilmoitus tehdään sähköisesti e-maililla tai puhelinviestillä, joten varmistathan, että tietosi ovat aina ajan tasalla. Palveluntuottaja ei vastaa mahdollisista haittakuluista, jos tieto ei ole saavuttanut asiakasta virheellisestä yhteystiedosta johtuen, tai jos asiakas ei ole ollut tavoitettavissa kyseisenä aikana (sähköpostilla, puhelimella tms.).

Säännölliset harjoitetunnit hoidat sarjapisteillä

Asiakas ostaa Varauspisteen kautta sarjapisteitä, joita hän käyttää maksuna varauksilleen. Sarjapisteiden minimihankintahinta on 160€:n arvosta pisteitä. Sarjapisteillä asiakas voi itse hallinnoida harjoitetuntejaan ja varata tunnit haluamassaan järjestyksessä ja samaten muuttaa tai perua niitä.

Esim. jos haluat varata paikkasi ma klo 16.45 tunnille, voit varata kaikki kerrat samanaikasesti, niin pitkälle kuin sarjapisteesi riittävät. Näin paikka on sinulle varattuna. Jos et jonain kertana pääse tunnille, voit viimeistään 12 h ennen peruuttaa sen, jolloin pisteesi säilyvät seuraavaan kertaan.

HUOM! Jos et peruuta varauksiasi 12 h ennen palvelun alkua, niin se veloitetaan sinulta täysimääräisenä.

Epäselvissä tapauksissa ota suoraan yhteys palvelun järjestäjään.

Sarjapisteiden voimassaoloajan lisääminen:

Jos esim. 3kk voimassaolo on umpeutumassa ja huomaat pisteitä vielä olevan jäljellä esim. 10 kpl, voit saada lisäaikaa pisteille ostamalla lisäpisteitä. 

Yksittäisen harjoitetunnin varaaminen kertaostona

Mikäli ostat käyntisi yksittäisinä tunteina, on se myös mahdollista, mutta näin ostettuna harjoitetunti on kalliimpi. Kertakäynnit ostetaan suoraan Tampereen Method Putkisto Pilates Studion vastaanotosta.

 

YLEISET TOIMITUSEHDOT

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 1.12.2009 ja ovat voimassa toistaiseksi. Varauspisteen tuottajalla on oikeus muuttaa toimitusehtoja halutessaan ilmoittamalla muutoksesta vähintään 30 päivää ennen muutoksen voimaan astumista. Mikäli asiakas ei hyväksy muutoksia, hänellä on oikeus purkaa sopimus uusien toimitusehtojen voimaantulon yhteydessä

HINNAT
Hinnat ovat kokonaishintoja sisältäen mahdollisen arvonlisäveron. Hinnan määrää se hinta, joka on ilmoitettu hinnastossa sinä päivänä, kun asiakas on tehnyt tilauksensa. Etämyynnissä kuljetus- ja toimituskulut lisätään. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja lopullinen hinta vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

Varauspiste/palveluntuottaja pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat

Pankkien tilisiirto verkossa

Sampo Pankin, Osuuspankin ja Nordean verkkoasiakkaat voivat käyttää tilauksen maksuvälineenä oman pankkinsa verkkopalvelua (Verkkomaksu, Kultaraha, Solo). Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset. Maksu tapahtuu välittömästi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Lasku

Täysi-ikäinen yksityis- ja yritysasiakas voi tilata verkkokaupasta palveluita/tuotteita laskulla tietyissä palveluissa kuten esim. majoitus. Tästä mainitaan kunkin tuotteen/palvelun kohdalla erikseen

Seuraavia ehtoja sovelletaan yrityksemme ja sen suomalaisten asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Oikeushenkilönä (yritykset, yhteisöt) on ilmoitettava koko nimensä, postiosoitteensa sekä ostoista ja laskujen maksuista vastaavien ihmisten nimet ja heidän yhteystietonsa. Rekisteröityminen ei aiheuta asiakkaalle muita kuin niissä toimitusehdoissa mainittuja velvollisuuksia. Rekisteri on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan välittämättä siinä olevia tietoja kaupallisiin tarkoituksiin ilman asiakkaan lupaa. Yrityksemme on oikeus kieltäytyä myymästä henkilölle, tai tekemästä sopimusta henkilön kanssa, joka rikkoo näitä ehtoja.


Lasku toimitetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen ja maksuaikaa on 7 päivää laskun päiväyksestä.

Kursseissa ja harjoitetunneissa maksu tapahtuu aina etukäteen.

Smartum -seteleillä maksettaessa maksu tapahtuu ”käteisenä” suoraan palvelutuottajalle ja tuote pitää varata etukäteen, jolloin varmistat tuotteen saatavuuden.

KÄTEISMAKSU

Suoritetaan palveluntuottajan luona. Varaa palvelusi etukäteen varmistaaksesi palvelun saannin.


TILAUS

Internetin välityksellä tapahtuvan tilauksen yhteydessä sitova kauppasopimus syntyy vasta, kun olemme vahvistaneet tilauksen. Vahvistus tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas tai tämän edustaja on velvollinen tarkistamaan, että sähköpostitse lähettämä vahvistus on saapunut.

Emme vastaa Force Majorin kaltaisten esteiden aiheuttamista viivytyksistä kuten esim. lakko, onnettomuudet yms. Jos asiakas on valinnut noudon toimitustavaksi, ilmoitamme kun tavara on noudettavissa.

MUUTA
Yllämainitun lisäksi emme ole vastuussa myöhästymisistä tai virheistä eikä koskaan ole vastuussa välittämistä tai välillisistä vahingoista. Muutoin kiinnitetään asiakkaana olevan kuluttajan, eli henkilön, joka ostaa tuotteita ja niihin liittyviä palveluja omaan tarpeeseen, huomio siihen, että kuluttajalla on ne oikeudet, jotka Kuluttajasuojalaissa säädetään. Tämä sopimus voidaan muuttaa ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin, kotisivulla nähtäviin toimitusehtoihin.

Autamme mielellämme palveluun liittyvissä kysymyksissä.

Pirkankatu 1B 7krs, 33230 Tampere

info (at) vilmankammen.fi

Puh. 010 835 6500